Browsed by
Category: Russell Brand

Katy Perry dejtar Russell brand

Katy Perry dejtar Russell brand

Den amerikanska sångerskan dejtar Russell Brand, 34, känd från bland annat ”Forgetting Sarah Marshall”. Förhållandet är inte helt nytt, förra månaden åkte paret till Thailand tillsammans. Men först nu tar de kärleken till fotograferna på röda mattan. Paret gick tillsammans på Fendi-visningen på modeveckan i Paris som pågår nu. Källor(Ex)

Britney och Russel är ett nytt par?

Britney och Russel är ett nytt par?

I en ny trailer för kommande MTV Video Music Awards skämtar Russell Brand och Britney Spears om de heta känslorna dem emellan. En bikiniklädd Britney står vid en swimmingpool och tänker lystna tankar om den brittiske komikern – som i sin tur försöker få Britney i säng med tankekraft. – Britney, det här är ditt medvetandes röst. Åk till Russells hotellrum och överlämna dig själv. Ge dig till honom, Britney. Ligg med Russell, ligg med honom, säger Brand i trailern….

Read More Read More

Russell Brand

Russell Brand

Får ny chans efter förra årets skandaler Russell Brand blir den första som får leda två MTV-galor på rad. Skandalkomikern ges en ny chans som värd för kanalens stora musikgala. Det skriver The Sun. Den brittiske komikern Russell Brand skapade stora rubriker efter förra årets gala sedan han dragit vågade skämt om pojkbandet The Jonas Brothers och vicepresidentkandidaten Sarah Palin. Men MTV tycks ha blivit så imponerade av uppmärksamheten Brand skapade att de vill ge honom en ny chans. Därmed…

Read More Read More