Browsed by
Category: Miley Cyrus

Miley Cyrus har inte twitter längre

Miley Cyrus har inte twitter längre

I torsdags skrev Miley Cyrus sitt sista inlägg på Twitter. Anledningen verkade till en början vara influerat av hennes påstådda kärlek till kollegan Liam Hemsworth. Men nu visar Miley i en video varför hon slutade. Och det är en helt ny Miley Cyrus som visar sig. – Ryktena stämmer, jag raderade min Twitter, rappar tonårsstjärnan i videon enligt People. I rappen, som även är koreograferad, förklarar hon också att anledningen är enkel: – Jag vill att mitt privatliv ska vara…

Read More Read More

Hon är SINGEL

Hon är SINGEL

Miley Cyrus dementerar alla nya kärleksrykten om henne och ex-pojkvännen Nick Jonas. – Jag älskar att vara singel, livet är så problemfritt, skriver stjärnan på sin Twitter. Efter att Miley i juni gjort slut med dåvarande pojkvännen Justin Gaston sågs hon åter igen tillsammans med ex-pojkvännen Nick Jonas. Källor(AB)

Cyrus och Jackman

Cyrus och Jackman

Miley Cyrus, 16, och Hugh Jackman, 40, ska spela in en film tillsammans. Enligt Variety blir det en tonårsversion av klassiska ”Bodyguard”. Jackman och Cyrus sågs nyligen äta lunch tillsammans med filmbolagschefer på Morton’s Steakhouse i Los Angeles. Så vi får se hur filmen blir dock tror vi på kändisnyheter att den inte lär ens komma i närheten av filmen Bodyguard. Eller vad tror ni? Källor (AB)