Browsed by
Category: Michael Jackson

Michael Jackson dödade sig själv

Michael Jackson dödade sig själv

Michael Jackson dödade sig själv. Det hävdar läkaren Conrad Murray. Och hoppas att den försvarsstrategin ska fria honom i en kommande rättegång. Murray hävda i rätten att han bara gett Jackson en liten dos av läkemdelet propofol och sedan lämnat rummet. Sedan ska popstjärnan ha vaknat till liv och injicerat sig själv – missnöjd med den ursprungliga dosens effekt, och överdoserat. Källor (vg,ex,ab)

Hemliga Jackson dokument blir offentliga

Hemliga Jackson dokument blir offentliga

Michael Jackson var under sin livstid föremål för FBI:s utredningar vid två tillfällen. Mellan 1993 och 1994 samt mellan 2004 och 2005 var Jackson misstänkt för övergrepp mot barn, men dömdes aldrig för anklagelserna. På tisdagen, drygt ett halvår efter popstjärnans död i juni, offentliggjorde FBI 333 sidor från sitt utredningsmaterial. Utöver de misstänkta övergreppen utreddes bland annat också ett flertal dödshot som riktats mot Michael Jackson. (vg)

Girig Anka

Girig Anka

Paul Anka har hamnat i bråk om Michael Jacksons nya singel. Sent i natt nådde parternas advokater en uppgörelse – och enligt TMZ medger Michael Jacksons dödsbo att Paul Anka varit med och skrivit låten. Enligt Paul Ankas svenska fru, Anna, kommer hennes man nu att få 50 procent av royaltyintäkterna: – Jättebra. Då kan jag shoppa ännu mer, säger hon till Expressen. Michael Jacksons nya singel ”This is it” släpptes klockan sex i går morse. Men strax efter att…

Read More Read More

Jacko ogilla Madonna

Jacko ogilla Madonna

Michael Jackson ansåg att Madonna var avundsjuk på hans framgångar och kallade henne för en elak häxa. Det avslöjar den nu avlidne popstjärnan i ett filmat samtal med en av sina rådgivare. – Hon är inte snäll, säger han i videon. Samtidigt så ska han tyckt att ”Thriller” lät som skit. Mixarna sög, säger Michael Jackson i en tidigare okänd intervju från tidigt 80-tal. Och Omer Bhatti talar ut om hur mycket han saknar Jacko, så det känns som Michael…

Read More Read More

Madonna mjölkar PR

Madonna mjölkar PR

Madonna ska nu uppträda i England där Jackson skulle uppträtt och nu ska hon hedra honom med ett ny skrivet sång och dansnummer. Vi tror dock att det är ännu en kändis som drar nytta av hans död och försöker att få så mycket gratis PR som bara är möjligt. Källor (Expressen)

Mer Wacko Jacko

Mer Wacko Jacko

Kvällen innan Michael Jackson dog repeterade han inför sin storslagna comeback. Då syntes enligt hans kollegor ingenting av det som komma skulle. – Han strålade av glädje. Dansade och tränade, säger Kenny Ortega, showens regissör. Och nu efter händelsen så förhörs läkaren som var ensam med Jacko när hjärtat slutade slå. Källor (ab,ab,vg,dagbladet,kjendis)

The king is dead again

The king is dead again

En av världens största popstjärnor, Michael Jackson, har avlidit efter en hjärtattack. Han blev bara 50 år gammal. – Jag är så ledsen och omtumlad av alla känslor, säger Michael Jacksons ex-fru Lisa Marie Presley, enligt AP. Michael Jackson, 50, drabbades av hjärtstillesttånd vid lunchtid på torsdagen. SOS fick larmsamtalet från Jacksons hem i Holmby Hills i Los Angeles klockan 12.21 lokal tid (21.21 svensk tid). – När ambulanspersonalen anlände såg de att hjärtlungräddning redan utfördes av någon i hemmet….

Read More Read More

Tränas av Hulken

Tränas av Hulken

Nu tränas Jackson av Hulken inför sin kommande turné. Lou Ferringo som mannen heter som hade rollen som Hulken ska nu försöka bygga upp Jackson så att han ska klara av de påfrestningar som uppstår under en lång turné. Källor(VG)

Jackson i blåsväder

Jackson i blåsväder

Det är inte lätt för Michael Jackson nu förtiden. Han är ute på sin turné som är till för att han behöver pengar för han är skyldig en massa pengar. Nu kommer han däremot stämmas eftersom han har sin turné pga ett avtal som han har med Allgood Entertainment som eftersom de anser att han bryter mot ett avtal som de har ihop. Så nu kommer han behöva sjunga ihop 140 miljoner kr . Källor(Expressen, Expressen)

Sanningen om Michael Jackson

Sanningen om Michael Jackson

Nu har sanningen om Michael Jacksons turné äntligen kommit ut. Förutom att han gör det för att bli av med sina stora skulder. Så ska han enligt rykten vilja uppträda för sina barn som tydligen aldrig har fått se sin pappa på scen. Han ska även ha blivit övertalad av miljardären Tom Barrack för att gå ut på turnén igen. Så vi får se vad för spännande skvaller det kommer här näst om Jacko. Källor (Expressen)