Browsed by
Category: Justin Timberlake

Justin Timberlake är rädd

Justin Timberlake är rädd

Justin Timberlake är rädd och vill ogärna möta en kvinna i rätten. Men samtidigt som det händer så har han setts festa runt med en Taek Jho Low, en malaysier i 20-årsåldern som vart väldigt okänd sen för några månader sen när han har börjats spendera stora mängder pengar och ingen vet riktigt hur han har fått tag på pengar. Källor(ex, vg)

Justin Timberlake förrådd av sin mormor

Justin Timberlake förrådd av sin mormor

Popstjärnan Justin Timberlake mormor, Sadie Bomar, är inte precis som andra. Istället för att nypa sitt barnbarn på kinden med omsorg och verka för barnbarnsbarn, går hon till tabloidpressen och skvaller att sonson aldrig har varit redo för större åtaganden. Källor (Topp)

Justin Timberlake dumpar Jessica Biel

Justin Timberlake dumpar Jessica Biel

Jessica Biel vägrar acceptera det. Men Justin Timberlake har gjort slut med skådespelerskan. Han har redan fastnat för en ny – Chris Browns ex Rihanna, 21. – Justin och Rihanna har pratat och sms:at varandra nonstop sedan MTV-galan, säger en källa i tidningen Star. En annan veckotidning, US, uppger att Timberlake bröt med Jessica Biel på telefon för ungefär en månad sedan. – Han var trött på det och hon blev för mycket att handskas med, säger en av Timberlakes…

Read More Read More

Justin Timberlake i ny filmroll

Justin Timberlake i ny filmroll

Justin Timberlake ska spela huvudrollen i filmen om Facebook. Enligt Daily Variety kommer han att spela grundaren Sean Parker. Jesse Eisenberg och Andrew Garfield ska också spela roller i filmen som börjar spelas in i Boston nästa månad. Filmen handlar om hur Facebook blev en succé, skriver Daily Variety. Facebook har nu över 300 miljoner användare världen över. Källor (Ab)