Browsed by
Category: Jennifer Aniston

Jennifer gör egen talkshow

Jennifer gör egen talkshow

Jennifer Aniston tar upp kampen med Letterman och Leno. Nu ska ”Vänner”-stjärnan göra talkshow. Med självaste Oprah. Oprah Winfrey lanserar sin egen tv-kanal OWN i vår. Till en direktsänd talkshow tar hon hjälp av Jennifer Aniston, skriver Sunday Express. Den 40-åriga aktrisen, för närvarande aktuell i filmen ”Love happens”, kommer också att vara medproducent till programmet. Källor(ab,ex)

Jennifer Aniston hade en sträng pojkvän

Jennifer Aniston hade en sträng pojkvän

Jennifer Aniston har avslöjat att hon tidigare dejtade en man som var mormon och att han satte upp vissa regler för förhållandet. I en intervju i amerikanska tv-kanalen E! berättar Jennifer Aniston att hon en gång hade en pojkvän som var mormon. Hon säger att hon fascinerades av religionen men faktumet att pojkvännen tillhörde den innebar att vissa regler sattes upp i parets förhållande. – Han hade några strikta regler: Inget sex och ingen vodka, säger Aniston, enligt Entertainmentwise.com. –…

Read More Read More

Trekant

Trekant

Angelina anklagar Brad för att ligga med sin ex-fru. Hans mamma jublar. Nu är krisen smutsigare än någonsin. Angelina vill ha fler barn – Brad vill ha frihet. Förutom att paret numera sägs bo i olika byggnader har de även upprätthållit sig på varsin sida av amerikanska kontinenten den senaste tiden. Medan Pitt, 45, har flörtat med ungkarlslivet på sin motorcykel i Los Angeles, har Jolie, 34, hållit ställningarna i New York och bland annat promotat sitt arbete för FN….

Read More Read More

Pengar

Pengar

Angelina Jolie och Jennifer Aniston har inte bara Brad Pitt gemensamt. Tillsammans toppar de också listan över de bäst betalda skådespelerskorna i Hollywood. Enligt Forbes lista kommer Angelina Jolie på en förstaplats med en inkomst på 27 miljoner dollar mellan juni 2008 och juni i år. Jennifer Aniston kommer tvåa med en inkomst på 25 miljoner dollar, skriver brittiska The Mirror. Mycket av Angelinas inkomster kom från filmen ”Wanted” men hon ska också fått mycket betalt för hennes kommande film…

Read More Read More

Angelina Jolie ryter till

Angelina Jolie ryter till

Enligt brittiska The Mirror ska Angelina Jolie uttryckt att hon inte vill att exet skickar SMS till Brad. Så det verkar som att Jennifer har lite svårt att släppa taget eller? Angelina Jolies pappa ser likheter mellan dottern och Megan Fox och samtidigt går Angelina ut och säger att hon inte gillar att härmas av Fox Källor (AB, AB, Expressen)

Jennifer dejtar Bradley

Jennifer dejtar Bradley

Jennifer Aniston dejtar Bradley Cooper som är känd från filmen Baksmällan. Nu har det nämligen fångats på bild när det lämnar en resturang ihop. Vart paret åkte ihop efteråt är det bara dom som vet. Men vi kan vänta oss en massa härligt skvaller från de nya paret. Källor(AB)