Browsed by
Category: Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe åter till Broadway

Daniel Radcliffe åter till Broadway

Daniel Radcliffe funderar på att återvända till Broadway efter debuten 2008. I musikalen ”How to succed in business without really trying” är det tänkt att han ska visa upp sin sång- och dansförmåga, skriver femalefirst.co.uk. Enligt Daily variety har producenterna bokat in stjärnan för audition i december. Källor (ab)

3,1 MILJARDER

3,1 MILJARDER

Potter och halvblodsprinsen har redan slagit biorekord 3,1 miljarder. På fem dagar. Nya Potterfilmen är en kassasuccé. De fem första filmerna om Harry Potter spelade in sammanlagt 34,5 miljarder kronor. Den sjätte filmen, Harry Potter och halvblodsprinsen, som hade premiär 15 juli är redan på väg mot rekordsiffror. Från premiären och de fem första dagarna spelade den nya filmen in 3,1 miljarder kronor. Utanför den nordamerikanska biomarknaden, noterades för de högsta biljettintäkterna någonsin. – Det här är otroligt med tanke…

Read More Read More

Prideparaden nästa

Prideparaden nästa

Bögryktena runt skådespelaren Daniel Radcliffe, mer känd som Harry Potter, har cirkulerat ett tag. Men det har han inget problem med. Han berättar i en intervju med Moviefone att han tycker ryktena är så roliga att han ber vänner samla ihop skvaller om honom. – Jag växte upp med homosexuella runt mig och det kanske är därför vissa tror att jag är bög, vilket är fantastiskt, säger Radcliffe. Källor(AB)

Harry Potter som transa

Harry Potter som transa

”Harry Potter”-stjärnan Daniel Radcliffe vet precis vad han vill spela i framtiden. En transvestit. – Jag ser bra ut med ögonsmink, säger han till The Guardian. Och eftersom han inte vill spela EMO så finns det inte mycket andra saker att välja på. Samtidigt så har Jamie Waylett, 19, gripits för att ha odlat cannabisplantor. Källor(AB, Expressen)