Browsed by
Category: Chris Brown

Chris Brown är förbannad

Chris Brown är förbannad

Chris Brown är kritisk till att Rihanna valde att tala ut om attacken i det amerikanska morgonprogrammet ”Good morning america”. – Han hade ingen själ i ögonen, det var bara svart, sa hon i programmet. I ett uttalande är Chris Brown skeptisk till den förre detta flickvännens framträdande. – Även om jag respekterar Rihannas rätt att diskutera det som hände den 8 februari tycker jag att det är en privat sak och borde ha stannat mellan oss, säger han i…

Read More Read More

Chris Brown på YouTube

Chris Brown på YouTube

Chris Brown talar nu ut på YouTube om det han har gjort och ber Rihanna om ursäkt för att han inte har kunnat kontrollera sig bättre. Så vi får se hur det hela kommer att sluta men nedanför har ni iallafall videon. Källor (Dag,Vg)

Chris Browns erkännande

Chris Browns erkännande

Chris Brown slipper fängelse för misshandeln av exflickvännen Rihanna. I stället döms han till 180 dagars samhällstjänst och fem års skyddstillsyn. Rapparen Chris Brown, 20, erkände sig i natt skyldig till misshandel av exflickvännen Rihanna, 21. Vilket vi tycker är på tok för milt straff för en sådan misshandel eller vad tycker ni? Källor(AB, AB, AB, AB, VG, VG, Dagbladet, SeHer)

Chirs Brown och Rihanna

Chirs Brown och Rihanna

Chris Brown och Rihanna verkar nu kunna vara i samma rum i alla fall. För nyligen så sågs de båda ihop på en basket match dock satt dom inte bredvid varann utan en bra bit ifrån varann och fråga är om de ens visst om att den andra var där. Källor (VG)

Chris Brown is going Wall to Wall

Chris Brown is going Wall to Wall

Chris Brown har nu blivit helt paranoid efter att ha dödshotats efter att ha misshandlat sin dåvarande flickvän Rihanna. Så nu har han blivit besatt av sin säkerhet och sägs inte lämna sitt hus utan att vara följd av inte mindre än tre livvakter på en och samma gång. Så vi får se om den paranoida Chris Brown klarar sig igenom det hela eller om han kanske får göra Susan Boyle sällskap på psyket. Källor(AB)