Browsed by
Category: Brad Pitt

Brad Pitt slutar

Brad Pitt slutar

– Det finns färre intressanta roller för äldre människor, säger 45- åringen enligt Daily Express. Brad Pitt – som har sex barn att uppfostra tillsammans med Angelina Jolie – tänker dock inte lägga av på en gång. – Jag har haft min tid och det är ganska befriande. – Men det finns några drömmar kvar, men jag gör dem först så kan vi prata om det sen, säger Brad Pitt. Så vi kommer nog inte att få se så mycket…

Read More Read More

Brad Pitt och internet

Brad Pitt och internet

Ashton Kutcher publicerade en bild av hustrun Demi Moores bakdel på Twitter. Så skulle aldrig Brad Pitt behandla Angelina Jolie. – Ta inte bilder av din frus rumpa. Det är löjligt. Ta bilder av andra människors fruars rumpor, säger han i en intervju i Wired. – Alla ljuger på nätet. Faktum är att de som läser förväntar sig att man ska ljuga. Om du inte ljuger tror de att du tjänar mindre än du gör. Så enda sättet att tala…

Read More Read More

Trekant

Trekant

Angelina anklagar Brad för att ligga med sin ex-fru. Hans mamma jublar. Nu är krisen smutsigare än någonsin. Angelina vill ha fler barn – Brad vill ha frihet. Förutom att paret numera sägs bo i olika byggnader har de även upprätthållit sig på varsin sida av amerikanska kontinenten den senaste tiden. Medan Pitt, 45, har flörtat med ungkarlslivet på sin motorcykel i Los Angeles, har Jolie, 34, hållit ställningarna i New York och bland annat promotat sitt arbete för FN….

Read More Read More

Brad och Angelina separerar

Brad och Angelina separerar

Medan Angelina Jolie bor med parets sex barn i en hyrd villa på Long Island har Brad Pitt varit hemma i Los Angeles. – Han åker motorcykel och hälsar på vänner han inte sett på åratal. Orsaken till det senaste bråket uppges vara Brads kontakt med exhustrun Jennifer Aniston. Angelina fick ett vredesutbrott sedan hon upptäckt en rad textmeddelanden på Brads mobiltelefon mellan honom och Jennifer. Källor(Expressen)

Angelina Jolie ryter till

Angelina Jolie ryter till

Enligt brittiska The Mirror ska Angelina Jolie uttryckt att hon inte vill att exet skickar SMS till Brad. Så det verkar som att Jennifer har lite svårt att släppa taget eller? Angelina Jolies pappa ser likheter mellan dottern och Megan Fox och samtidigt går Angelina ut och säger att hon inte gillar att härmas av Fox Källor (AB, AB, Expressen)