Browsed by
Category: Angelina Jolie

Angelina Jolie vältränad på bara 6 månader

Angelina Jolie vältränad på bara 6 månader

Trailern till nya filmen ”Salt” släpptes nyligen. Tittarna får då möjligheten att kolla in Angelina Jolies vältränade kropp. Filmen spelades in endast sex månader efter att skådespelerskan fått tvillingarna Vivienne och Knox tillsammans med skådespelaren Brad Pitt. I trailern tar Angelina Jolies rollkaraktär av sig kläderna och visar upp en vältränad mage. Jolies huvud syns inte i klippet, men skådespelerskans tatuering på höftbenet skvallrar om att det inte en inhoppare som lånat ut sin kropp, skriver The Sun. Källor(ex)

Trekant

Trekant

Angelina anklagar Brad för att ligga med sin ex-fru. Hans mamma jublar. Nu är krisen smutsigare än någonsin. Angelina vill ha fler barn – Brad vill ha frihet. Förutom att paret numera sägs bo i olika byggnader har de även upprätthållit sig på varsin sida av amerikanska kontinenten den senaste tiden. Medan Pitt, 45, har flörtat med ungkarlslivet på sin motorcykel i Los Angeles, har Jolie, 34, hållit ställningarna i New York och bland annat promotat sitt arbete för FN….

Read More Read More

Pengar

Pengar

Angelina Jolie och Jennifer Aniston har inte bara Brad Pitt gemensamt. Tillsammans toppar de också listan över de bäst betalda skådespelerskorna i Hollywood. Enligt Forbes lista kommer Angelina Jolie på en förstaplats med en inkomst på 27 miljoner dollar mellan juni 2008 och juni i år. Jennifer Aniston kommer tvåa med en inkomst på 25 miljoner dollar, skriver brittiska The Mirror. Mycket av Angelinas inkomster kom från filmen ”Wanted” men hon ska också fått mycket betalt för hennes kommande film…

Read More Read More

Brad och Angelina separerar

Brad och Angelina separerar

Medan Angelina Jolie bor med parets sex barn i en hyrd villa på Long Island har Brad Pitt varit hemma i Los Angeles. – Han åker motorcykel och hälsar på vänner han inte sett på åratal. Orsaken till det senaste bråket uppges vara Brads kontakt med exhustrun Jennifer Aniston. Angelina fick ett vredesutbrott sedan hon upptäckt en rad textmeddelanden på Brads mobiltelefon mellan honom och Jennifer. Källor(Expressen)

Angelina Jolie ryter till

Angelina Jolie ryter till

Enligt brittiska The Mirror ska Angelina Jolie uttryckt att hon inte vill att exet skickar SMS till Brad. Så det verkar som att Jennifer har lite svårt att släppa taget eller? Angelina Jolies pappa ser likheter mellan dottern och Megan Fox och samtidigt går Angelina ut och säger att hon inte gillar att härmas av Fox Källor (AB, AB, Expressen)